Stjärnhavets kennel

 

10/8 Valparna fyller 10 v idag och det det var dax för Tiptop att lämna boet och påbörja sin resa till Norge.

7/8 Det har varit en hädelserik helg som började med att både Solero och Calippo flyttade i fredags. Sen bar det av upp till Vallentuna där jag och Leia skulle bo hos en kompis och hennes två goldentikar över helgen. På lördagen var vi på Svensk Belgar Utställning (SBU) i Knivsta. Leia fick jättebra kritik, men har ju tyvärr inte den röda fina färgen som en malle ska ha, så hon fick helt enkelt bara ett tredje pris... Det kändes lite snopet men så kan det va! På söndagen åkte vi till Stockholms kennelklubbs minnesutställning i Vallentuna, bara för att titta och handla roliga saker. Hela helgen har bestått av hund, utställning, träning, promenader och en massa prat, och det var varit superbra träning för Leia som klarade det hela galant! Tack Lisa, vi återkommer! :)

3/8 Valparna 9v Alla valpar tingade!

28/7 Det har hänt mycket saker sen sist; Charlotte, ägaren till Qosak, har varit här och hälsat på plus många andra som velat njuta av dessa små underbara varelser! :) Valparna har varit hos veterinären och blivit vaccinerade, chippade och besiktade ua. Det har också blivit bestämt vem som ska heta vad bland tikarna.  De blev 8 v igår och Piggelin flyttade till sitt nya hem i Sölvesborg. Lycka till Marianne o Bertil! Och som vanligt några nya bilder!

23/7 Idag har vi genomfört kennelns första valpträff och det var så kul att träffa alla igen och se hur fina de var och vilka fina och ovanliga färger alla hade! Det som jag var mest imponerad över var att vi kunde ha alla hundar ihop (Tre vuxna, tre unghundar och sex valpar) utan minsta gruff eller morr! Härligt! Tack alla underbara valpköpare för att ni tar hand om era hundar på bästa sätt!

19/7 Nu finns endast Calippo (den ljusa hanen) kvar till salu och Twister (den mörka hanen) söker en fodervärd. Alla tikarna är tingade.

19/7 Dagens bilder kommer handla om lek, för det är det som den mesta tiden går åt till just nu.

17/7 Igår debuterade jag och Leia i lydnadsklass 1, poängmässigt var det inte så mycket att skryta med men hon höll ihop under hela programmet och hon fixade alla störningar runt omkring, så jag var mer än nöjd när vi åkte hem! Resultatet går att läsa på hennes lydnadssida.

15/7 Vill också påminna er om valp- och kennelträffen som är nästa lördag, mer info hittar ni längre ner på denna sida!

Två tikar och en hane finns fortfarande till salu!!!

15/7 Nya bilder

10/7 Det är svårt att låta bli att ta bilder på valparna och det är svårt att låta bli att visa upp de små godingarna, såhär kommer det några bilder som är tagna under dagen.

Det finns fortfarande två tikar och en hane kvar till salu och en hane som söker fodervärd, ring eller maila för mer info och vid intresse.

Valparna har nu fått sina namn och hela kullen är döpta efter glassar. Eftersom det är en sommarkull tyckte jag att det passade bra. Hanarna; Calippo och Twister. Tikarna; Cornetto, Piggelin, Solero och Tiptop.

9/7 Pga av översvämningarna i Köpenhamn har min hemsida legat nere, men nu hoppas jag att allt ska fungera igen. Därför kommer här förra veckans skörd av bilder.

30/6 Igår blev valparna 4 v och de fick åka ut på ett litet äventyr, så det blev en biltur och utevistelse hela dagen. De tyckte det var så kul att komma ut även om de inte kom så långt på sina små ben så syntes det att de njöt!

25/6 Kan inte låta bli att lägga in lite nya bilder

22/6 Valparna har nu blivit tre veckor och vi har vägt och fotat igen, så håll till godo!

18/6

Välkomna

Till valp- och kennelträff

Lör 23 juli kl 11-14

på Ödängsvägen, Gunnebo

(ev åker vi vidare till annan plats beroende på hur många vi blir)

Medtag egen fikakorg

För dem som vill kommer det att finnas möjlighet att testa på viltspår och utställningsträning.

Säg till vid anmälan om intresse finns §så jag kan förbereda (gäller spår).

OSA 17 juli

ring, smsa eller maila

Hälsningar Annika, Stjärnhavets kennel

Tel: 0490-34916 Mobil: 070-5819234               Mail:

              glimma_94@hotmail.com

16/6 Igår blev valparna 2v, så då var det dax för vågen igen. Alla hade gått upp, även den lilla svarta tiken som strulat lite med maten är tillbaka på nästan samma vikt som förra veckan. Här kommer lite nya bilder!

8/6 Valparna blir idag 1 v och vi har vägt och klippt klorna och självklart fotat de små. Alla mår bra, växer och frodas!

4/6 Har fått så fina bilder på Bilbo "Troll" och  Montu "Sverre" TACK! Det är så kul att se hur de ser ut och få höra om hur de mår!

2/6 Nya bilder på valparna!

1/6 Myntas valpar har fötts!!!! Det blev 2 hanar o 4 tikar!

28/5 Idag har Arra fått ett nytt hem. Han har flyttat hem till sin moster Salvia och jag önskar henne och hennes matte o husse lycka till med uppfostran av den lilla huliganen! ;)

22/5 Igår var vi på utställning här hemma i Västervik, bara för att det är så kul och för lite tränings skull. Kritiken står på Arra och Leias respektive sidor.

Sandra fick ställa upp som handler till Arra då både han o Leia skulle in samtidigt i varsin ring. Domare; Inge E-son Thoor för Arra och Anci Niklasson för Leia.

15/5 Mynta börjar bli tjock om magen! :) Vid intresse av valp ring eller maila.

14/5 Härliga vår!

10/5 Lite nya bilder

6/4 Mynta parades med Bussahagens Qosak för ca en vecka sen och om allt går som det ska föds valparna i slutet på maj. Uppdaterar med lite bilder också.

27/3 Arra firade sin 7 mån-dag med att debutera på utställning. Mer info under hans sida.

18/3 Nu har Mynta börjat löpa och hon kommer att paras med Bussahagens Qosak. Mer info och bilder finns under Planer. Ny bild på alla hundarna under Hundarna.

12/3 Nu är våren på väg! Idag la jag årets första spår, och Arra fick äran att gå det, hans första. 

27/2 Dagarna går och idag blir alla valparna i "Sagan om ringen"-kullen 6 mån!!!! Grattis till er alla!

Här kommer några busbilder på mamma Mynta och sonen Arra.

18/2 Arra har flyttat hem igen! Får se hur länge han stannar, hör RÄTT person av sig så vet man aldrig.

7/2 Har fått så fina bilder på Sonja! Tack snälla Irja för dem!

2/2 Leia fyllde 1 år i söndags, grattis gumman!!!! Helgen spenderades hos mina föräldrar med pulkaåkning och så på hundklubben förstås ;) bra present tyckte Leia!

23/1 Idag har vi haft en liten minivalpträff med Lego och Arra. Det var kul att se hur de sökte sig till varandra för att leka fast det fanns andra alternativ både när det gällde hundar och människor. Det var också kul att se likheter och skillnader mellan valparna. Tyvärr så kunde vi ju inte vara ute o busa, så bilderna jag tog blev inte så bra, men håll till godo! Till sommaren finns planer på att ordna en "riktig" valpträff, mer info kommer.

22/1 Idag har vi tillbringat halva dagen på hundklubben, med bus, lek, städning, träning och fika. Tack alla för en bra dag!

2/1 God fortsättning önskar vi er på det nya året! Börjar med några härliga snö- och solbilder från dagen när vi träffade Arra och Mikko.